Адель випустила довгоочікуваний хіт Easy On Me після 6 років мовчання
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Адель випустила довгоочікуваний хіт Easy On Me після 6 років мовчання

Адель випустила довгоочікуваний хіт Easy On Me після 6 років мовчання
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відома британська співачка Адель після 6 довгих років мовчання повернулася на велику сцену з новими довгоочікуваними композиціями. Вже за місяць артистка представить новий альбом "30", а 15 жовтня зірка презентувала меланхолійний відеокліп та пісню Easy On Me.

Джерело: Ютуб-канал Адель

Адель представила кліп на пісню Easy On Me

Співачка випустила свою нову пісню опівночі 15 жовтня на усіх музичних платформах. Не можна не звернути увагу на те, що на Ютубі менше ніж за пів доби відео переглянули майже 20 млн разів та залишили тисячі відгуків. Ба більше, Адель навіть вдалося встановити світовий рекорд – відео кліпу дивились одночасно 300 тисяч людей. Крім того, вказано, що композиції знадобилося лише 3 хвилини, щоб очолити американський iTunes.

Варто також зазначити, що новий альбом, прем'єра якого відбудеться 19 листопада, присвячений 30-річчю зірки. Навіть назва платівки буде символічною – "30".

Як уже згадувалося раніше, попередні три альбоми Адель також мали назви "19" (2008 року), "21" (2011 року) і "25" (2015 року) – відповідно до віку, в якому вона над ними працювала. Музичні експерти припускають, що четверту платівку зірка присвятить історіям про переломний період свого життя – розлучення з чоловіком Саймоном Конекі.

Як фанати відреагували на новий хіт Адель:

  • Ніхто не може співати так, як Адель, вона ніколи не розчаровує. Її голос ангельський, а її пісні настільки змістовні, ця пісня така прекрасна, а музичний кліп такий гарний;

  • Засмучує те, що в її творчості нічого не змінюється - пісні про страждання трохи набридли;

  • Знову будуть мільярди переглядів;

  • Королева повернулася, і її вокал досі величний;

  • Хочеться більше щастя... коли слухаю пісні Адель - згадую всіх колишніх та хочу плакати;

  • Талант, який підкорив усю планету;

  • Хіба вона за 6 років нічого нового не навчилася? Все залишилося, як і було. Немає еволюції;

  • Вона - геній! Не розумію критику з боку деяких людей.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?