Нові фото Адель для Vogue приголомшили фанатів
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Нові фото Адель для Vogue приголомшили фанатів

Нові фото Адель для Vogue приголомшили фанатів
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відома співачка Адель нарешті заявила про своє повернення в шоубізнес. Артистка уже встигла прикрасити обкладинки гламурних глянців Vogue – британського та американського. Вона стала зіркою номерів за листопад.

Джерело: British Vogue, Фейсбук-сторінка Адель

Співачка Адель з'явилася на двох обкладинках Vogue

За словами редакції видань, 33-річну володарку Ґреммі знімав відомий британський фотограф Аласдер Маклеллан.

Для першої шпальти British Vogue співачка вибрала стильну сукню жовтого кольору з корсетом і дуже відвертим декольте.

Варто звернути увагу на те, що розкішне вбрання для неї створила модельєрка Вів'єн Вествуд.

На обкладинці глянцю артистка зображена з фірмовим широкими стрілками. Її золотисті пасма вклали в об'ємні локони, як в оперної діви.

"Для американського Vogue Адель одягла ошатну смарагдову сукню від Valentino. Це пишне вбрання з об'ємними рукавами, глибоким декольте і дуже довгим шлейфом. У ньому артистка знімалась у залитій сонячним світлом локації, що додало кадрам особливого магнетизму. Це не єдині аутфіти, які приміряла Адель. Авторка хіта Hello фотографувалась в образах від Gucci, Dior, Balenciaga і з дорогоцінними аксесуарами від Cartier", - йдеться в повідомлшенні.

Що важливо розуміти, всесвітньо відома співачка неспроста прикрасила нові обкладинки Vogue. Після 6 років мовчання артистка нарешті вирішила випустити четвертий студійний альбом.

Не можна також не згадати про те, що прем'єра першої пісні з нової платівки відбудеться 15 жовтня. Цілком ймовірно, яскравими світлинами зірка вирішила підігріти цікавість фанатів до свого синглу.

Як фанати відреагували на нову фотосесію Адель:

  • Як їй личить бути стрункою;

  • Я завжди знав, що вона розкішна жінка;

  • Стала ще красивішою;

  • Неймовірна та дуже талановита;

  • Чекаю на нову пісню уже 6 років! О Боже!

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?