Go_A представив нову пісню "Церковка" на Atlas Weekend. І це космос
Категорія
Культура
Дата публікації

Go_A представив нову пісню "Церковка" на Atlas Weekend. І це космос

Go_A представив нову пісню "Церковка" на Atlas Weekend. І це космос
Джерело:  online.ua

Представник України на Євробаченні-2021 гурт Go_A потішив шанувальників своїм градіозним виступом в останній день Atlas Weekend. Ба більше, під час масштабного музичного фестивалю музиканти встигли навіть представити новий трек, який має назву "Церковка".

Джерело: Фейсбук-сторінка Go_A

Go_A презентували новий трек "Церковка" під час Atlas Weekend

З West Stage міжнародного музичного фестивалю Atlas Weekend вперше пролунав свіжий хіт етнофольк гурту Go_A.

Пісню "Церковка" колектив презентував після того, як виконав вже культові Shum, з яким представляв Україну на Євробаченні-2021, та "Соловей", котру готував на конкурс попереднього року.

"Наробили ШУМу на Atlas Weekend 2021! Це було фантастично, незабутньо та дуже щиро! Дякуємо, що підспівували, танцювали та ШУМіли разом з нами! До нових зустрічей", - звернулися до своїх шанувлаьників українські артисти.

Варто звернути увагу на те, що ця пісня відрізняється від попередніх запальних композицій. Солістка Go_A Катерина Павленко зі сцени заявила, що "це серйозна річ".

Що цікаво, фанати гурту почути "Церковку" значно раніше. З нею гурт міг би поїхати на Євробачення-2021. Трек був серед трьох пісень, які Go_A представили на розгляд журі. Її фрагмент з'явився в мережі ще на початку лютого, а прихильники схвально його оцінили.

Як фанати відреагували на нову пісню Go_A "Церковка" 

  • За Вас розпирає гордість! Вчора Ви були просто неймовірні!;

  • Добряче погарцювали, поспівали! Але мало!;

  • Цей трек - новий рівень! Молодці;

  • Ви надзвичайно крутий гурт!! Все б круто, але реально дивує як то музичну спільноту не обурила поява промосковських пик?! Чому ніякої реакції... Сумно...;

  • Ви геніальні! Нова пісня - просто до мурашок... це космос;

  • Це круто що в Україні появилася зірка української пісні. Українська молодь в захваті.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?