Білорусь розпочала перевірку бойової готовності армії
Категорія
Світ
Дата публікації

Білорусь розпочала перевірку бойової готовності армії

Білорусь розпочала перевірку бойової готовності армії
Джерело:  online.ua

За дорученням самопроголошеного президента Олександра Лукашенка у Білорусі у понеділок, 3 квітня, почали перевірку бойової готовності Збройних сил.

Джерело: Міноборони Білорусі

У Білорусі перевіряють бойову готовність армії

В Білорусі диктатор Лукашенко дав доручення перевірити бойову готовність армії. Це начебто має комплексний характер.

Заходи мають комплексний характер і дозволять визначити здатність командирів керувати підлеглими військовими частинами та підрозділами під час їх приведення у вищі ступені бойової готовності, а також готовність військових частин виконувати завдання щодо призначення у встановлені терміни, — заявили в Міноборони.

Перевірка бойової готовності передбачає пересування військової техніки та обмеження руху цивільного транспорту дорогами країни.

Лукашенко залякує білорусів вторгненням НАТО

Білоруський диктатор Олександр Лукашенко почав лякати громадян РБ тим, що НАТО готується до вторгнення на територію їхньої країни.

Повірте на слово, я вас ніколи не обманював. Вони (країни НАТО – ред.) готуються вторгнутися на територію Білорусі для знищення нашої країни, — публічно збрехав поплічник Путіна.

За словами Олександра Лукашенка, він дійшов такого висновку на тлі перекидання військ НАТО у східному напрямку.

Нелегітимний президент Білорусі також почав стверджувати, що лише в Польщі та країнах Балтії угрупування Альянсу сягає приблизно 21 тисячі солдатів, а також налічує 250 танків, майже 500 бронемашин, близько 150 літаків і вертольотів.

І вся ця армада демонстративно тренується біля кордонів Білорусі та Росії, — цинічно поскаржився диктатор.

Олександр Лукашенко вкотре збрехав, що іноземні лідери почали формувати полки та легіони, "щоб здійснити переворот в країні".

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?