Білорусь закликали скасувати футбольні матчі: єдина в Європі країна продовжує турнір
Категорія
Спорт
Дата публікації

Білорусь закликали скасувати футбольні матчі: єдина в Європі країна продовжує турнір

Білорусь закликали скасувати футбольні матчі: єдина в Європі країна продовжує турнір
Джерело:  online.ua

Генсекретар міжнародної федерації асоціацій професійних футболістів (FIFPro) Йонас Бер-Хоффман звернувся до уряду Білорусі із закликом про скасування усіх матчів внутрішнього турніру країни. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на заяву представника організації.

Білорусь — єдина європейська країна, на території якої тривають футбольні матчі. Інші внутрішні турніри на континенті зупинили через поширення коронавірусу. Окрім того скасували матчі міжнародних змагань — Ліги чемпіонів, Ліги Європи, Євро-2020.

"Ми закликаємо до тих же заходів, які прийняті в усьому світі. Відверто незрозуміло, як можна продовжувати турнір в таких умовах. Здоровий глузд говорить про те, що повинні застосовуватися однакові стандарти, ми будемо домагатися цього", - заявив Бер-Хоффман.

Представництва FIFPro немає у Білорусі. Організація намагається вплинути на офіційний Мінськ через ФІФА та УЄФА. Наступні матчі республіканського турніру плануються вже 3-5 квітня.

Слід зазначити, що в Білорусі загалом не вводили жодних обмежень. Там працюють розважальні заклади, кафе, проводять заходи.

Як повідомляв ONLINE.UA, футбольний сезон 2020 можуть відновити в середині травня, червня або наприкінці червня. Якщо на той час пандемія коронавірусу не буде зупинена і продовжити сезон не вийде до кінця червня, то найімовірніше його вже втратять.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?