Білорусі б не було - Лукашенко здивував світ заявою про карантин
Категорія
Світ
Дата публікації

Білорусі б не було - Лукашенко здивував світ заявою про карантин

Білорусі б не було - Лукашенко здивував світ заявою про карантин
Джерело:  online.ua

Білорусь стала ледь не єдиною країною світу, на території якої влада відмовилася від жорсткого карантину проти COVID-19. Президент Олександр Лукашенко пояснив, з цим це пов'язано. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на БЕЛТА.

За його словами, обраний шлях "боротьби" проти епідемії дозволив не зупиняти економічні процеси та виробництво у країні. Фактично саме це нібито не дало Білорусі розвалитися.

"Я бачив багато місяців тому, що від нас хочуть. Річ у тому, що у нас би країни вже до цього часу не було. Нам би принесли долар або російський рубль... Але ми працюємо сьогодні, хоч як-то дихаємо. А хотіли, щоб ми не дихали. Я знаю, чого вони хотіли. Не вийшло. Далі ви більше зрозумієте, що це правда", - наголосив Лукашенко.

Станом на суботу, 20 червня, на території Білорусі зареєстрували понад 57 тисяч випадків коронавірусу COVID-19. Кількість смертей вже сягнула 337.

Нагадаємо, наступного серпня у Білорусі відбудуться чергові вибори президента, на яких чинний державний лідер балотуватиметься вшосте. На тлі важливого голосування у країні почалися протесті акції, учасники яких виступили проти переслідування опозиційних кандидатів та перешкоди для їх висування.

Водночас сам Лукашенко виступає протягом останніх тижнів з нищівними заявами проти опозиції та звинувачує їх у планах розпочати "майдан" - за вказівкою іноземних ляльководів.

Як повідомляв ONLINE.UA, у Білорусі розгорілася справжня боротьба на тлі майбутніх президентських виборів. Чинний лідер країни Олександр Лукашенко оголосив, що не віддасть усе під владу "нехлюям". За його словами, головне завдання — не "втратити" країну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?