Не віддамо Білорусь - Лукашенко виступив з дивакуватим закликом
Категорія
Світ
Дата публікації

Не віддамо Білорусь - Лукашенко виступив з дивакуватим закликом

Не віддамо Білорусь - Лукашенко виступив з дивакуватим закликом
Джерело:  online.ua

У Білорусі розгорілася справжня боротьба на тлі майбутніх президентських виборів. Чинний лідер країни Олександр Лукашенко оголосив, що не віддасть усе під владу "нехлюям". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на білоруські ЗМІ.

За його словами, головне завдання — не "втратити" країну.

"Вибори ми проведемо, ви не хвилюйтеся. Що у нас, перші вибори? Головне, щоб ми країну не втратили. Щоб ми не віддали країну нехлюям і тим, які обіцяють з гелікоптера гроші розкидувати: інвестори прийдуть та нам щось принесуть", - підкреслив Лукашенко.

Згідно з його заявою, інвесторам відкритий шлях до Білорусі, але існують нюанси.

"Податки платити не будемо, дайте дешеву сировину, і зарплата у людей буде 300 доларів. Тобто витягнуть все з людей, з країни — податки не заплатили, поїхали та продали", - стверджує президент.

Він додав, таких інвестицій Білорусь не потребує.

Нагадаємо, президентські вибори у Білорусі плануються на 9 серпня. Загалом у кампанії беруть участь 13 кандидатів, Лукашенко змагається за свій 6-й термін серед них.

Передбачається, що до 19 червня включно у республіці триватиме збір підписів на підтримку кандидатів. Процедуру реєстрації проведуть з 5 до 14 липня. Після вже почнеться передвиборча агітація.

Як повідомляв ONLINE.UA, білоруський лідер Олександр Лукашенко неабияк розлютився, після нового гучного скандалу, який сколихнув його країну. Глава держави невідкладно наказав своїм підопічним перевірити приватні компанії, які нібито почали масово звільняти людей через їхні політичні погляди. За словами Лукашенка, він постійно отримує скарги на приватні компанії, які звільняють тих, хто відмовився підтримати альтернативних кандидатів на виборах президента.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?