Треба прошерстити пузатих буржуїв - Лукашенко озвучив шокуючий наказ
Категорія
Світ
Дата публікації

Треба прошерстити пузатих буржуїв - Лукашенко озвучив шокуючий наказ

Треба прошерстити пузатих буржуїв - Лукашенко озвучив шокуючий наказ
Джерело:  online.ua

Білоруський лідер Олександр Лукашенко неабияк розлютився, після нового гучного скандалу, який сколихнув його країну. Глава держави невідкладно наказав своїм підопічним перевірити приватні компанії, які нібито почали масово звільняти людей через їхні політичні погляди. За словами Лукашенка, він постійно отримує скарги на приватні компанії, які звільняють тих, хто відмовився підтримати альтернативних кандидатів на виборах президента. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "БЕЛта"

"Я ж ще на початку року просив не звільняти людей через цю пандемію. Справа ж тут не в виборах. Ні, почали викидати. І, головне, вже знахабніли і не бояться: "А, ти там за свого Лукашенка, ну то йди на вулицю!" Це що таке?" – наголосив Олександр Лукашенко.

Окрім того, він додав, що на державних підприємствах подібних ситуацій не фіксується. Саме тому білоруський лідер доручив правоохоронцям "прошерстити цих пузатих буржуїв", щоб вони несли відповідальність за людей.

"Значить, треба цих буржуїв привести до тями. Ми нікому не повинні дозволити ображати просту людину. І справа не в тому, що вони колись мене привели до влади, а справа в тому, що в нашій країні цього бути не повинно", - підкреслив Олександр Лукашенко.

Варто звернути увагу на те, що в Мінську нещодавно відбулися масштабні протестні акції в підтримку опозиційних кандидатів у президенти країни. Це також розлютило Олександра Лукашенка, тому він екстрено викликав до себе голову КДБ Валерія Вакульчика і дав йому завдання не допустити в країні майданів, таких як були в Україні або в Вірменії.

"Не треба нас порівнювати, як недавно газета сусідньої країни написала, що тут у нас з’явилися нові Пашиняни, нові Зеленські і у нас мало ситуація не те як в Вірменії, не те як в Україні. Повинен сказати, що ситуація по-різному може складатися. Тільки у нас немає Пашінянов і Зеленських", - заявив Лукашенко.

Як повідомляв ONLINE.UA,  білоруська влада вирішила обмежити роботу ЗМІ, які поширюють інформацію, "шкідливу для держави".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?