Білорусів закликають скинути Лукашенка на тлі новин про наступ на Україну
Категорія
Світ
Дата публікації

Білорусів закликають скинути Лукашенка на тлі новин про наступ на Україну

Білорусів закликають скинути Лукашенка на тлі новин про наступ на Україну
Джерело:  online.ua

20 березня усіх білорусів закликали вийти на вулиці та скористатися шансом змінити життя у країні на краще — варто звернути увагу на те, що це сталося на тлі чуток про підготовку армії Білорусі до повномасштабного вторгнення в Україну.

Джерело: Телеграм-канал Командування Повітряних сил ЗСУ

Білорусів закликали скинути Лукашенка й вийти на мітинги

У соціальних мережах активно поширюють ролик-заклик до білорусів діяти так, аби не допустити участі країни у війні проти України та водночас домогтися зміни влади.

Громадян Білорусі просять уявити, що на вулиці 2023 рік, президенткою країни є Світлана Тихановська, а Білорусь запрошують стати членом Євросоюзу. На переконання авторів ролика, це може стати реальністю.

Війна, яку Путін розв'язав проти України, дає унікальний шанс змінити історію, – йдеться на відео.

Що важливо розуміти, Росія вже програє, однак без білоруських баз, залізниці та кордону поразка держави-агресорки стовідсотково стане неминучою.

Як уже згадувалося раінше, білорусів хочуть втянути у війну проти українців, проте вони не хочуть цього. Тому всіх жителів країни закликають вийти на антивоєнні мітинги. Тоді армія побачить силу народу і стане на його сторону.

За словами представників Генштабк ЗСУ, за декілька днів армія Білорусі може вступити у війну проти України на боці російських окупантів.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?