Більшої дурниці не знайти: РНБО жорстко відповіла Росії
Категорія
Політика
Дата публікації

Більшої дурниці не знайти: РНБО жорстко відповіла Росії

Більшої дурниці не знайти: РНБО жорстко відповіла Росії

Рада національної безпеки та оборони України не має жодних планів з депортації населення ОРДЛО. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Радіо Свобода".

За словами секретаря відомства Олексія Данілова, оприлюднений російськими пропагандистами "документ" - фейк.

"Ми до нього не маємо ніякого відношення. Перш за все, треба уважно дивитися на те, що там написано. Навіть такої вулиці не існує, яка там є в цьому "документі", - зазначив посадовець.

Він вважає, що російські ЗМІ поширюють фейки, бо країні-агресору треба чимось підживлюватися.

"Більшої дурниці знайти складно було б", - підкреслив Данілов.

Нагадаємо, напередодні російські медіа оприлюднила нібито "документ" РНБОУ на ім'я керівництва Офісу президента - Андрія Богдана, а також голови СБУ Андрія Баканова.

Джерелом "плану" про виселення ворожо налаштованих жителів Донбасу стали неперевірені Telegram-канали. У "документі" стверджується, що депортацію треба нібито компенсувати шляхом переселення в ОРДЛО "проукраїнських" громадян.

Як повідомляв ONLINE.UA, радник секретаря РНБО Сергій Сивохо заявив, що команда з реінтеграції ОРДЛО наразі працює над спрощенням перетину лінії розмежування. Він назвав це першим кроком для врегулювання та покращення життя людей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?