Біля Риму зіткнулися два літаки італійських ВПС. Пілоти загинули
Категорія
Світ
Дата публікації

Біля Риму зіткнулися два літаки італійських ВПС. Пілоти загинули

Біля Риму зіткнулися два літаки італійських ВПС. Пілоти загинули
Джерело:  online.ua

Сьогодні, 7 березня, сталася авіакатастрофа неподалік Риму. У повітрі зіткнулися два літаки Італійських Військово-повітряних сил.

Джерело: la Repubblica

Біля Риму сталася авіакатастрофа

Під час навчань у комуні Гвідонія Монтечелі неподалік Риму сталася авіакатастрофа.

Два літаки ВПС Siai Marchetti 208, що належать до 60-го загону, зіткнулися під час польоту над районом, який перетинає квартал Longarina.

Ці літаки зіткнулися під час навчань, у яких брали участь 4 надлегкі літаки, один із них втратив крило та розбився.

Жертвами є підполковник Джузеппе Сіпріано, 47 років, родом з Таранто, з 60-го отару Гвідонії та майор Марко Менегелло, 46 років з Леньяго, того самого походження.

Один із двох літаків впав між будівлями на via della Longarina McDonald's. Інший зумів приземлитися на Віа делле Маргеріте, уникаючи будинків, але врізався в автомобіль. Пілот був ще живий, він почав кричати на допомогу.

Деякі сусіди збиралися загасити полум'я вогнегасником. Потім пролунав вибух.
Було евакуйовано дві будівлі. Інших постраждалих на даний момент немає.

Черговий прокурор прокуратури Тіволі проводить перевірку в районі трагедії. Прокуратура розпочне розслідування для встановлення того, що сталося. Навіть авіаційна інспекція, як військова авіація, почне розслідування.

Прем'єр-міністр Італії Джорджія Мелоні висловила своє глибоке співчуття сім'ям загиблих пілотів.

Ми дізналися про загибель двох пілотів ВПС в авіакатастрофі, що сталася в Гвідонії, недалеко від Риму. Від імені уряду я висловлюю найглибші співчуття сім'ям, колегам 60-го штурмового загону і всьому корпусу ВПС. Наші молитви з ними, - заявила вона. Італії Джорджія Мелоні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?