На Філіппінах застрелили п'яного порушника карантину - за вказівкою президента
Категорія
Світ
Дата публікації

На Філіппінах застрелили п'яного порушника карантину - за вказівкою президента

На Філіппінах застрелили п'яного порушника карантину - за вказівкою президента
Джерело:  online.ua

Філіппінські поліцейські застрелили чоловіка, який порушив правила карантину у країні та опирався їм. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Independent.

Мешканець філіппінського регіону загинув на місці у віці 63 років. Він нібито був напідпитку та агресивно поводився у відношенні до посадовців та правоохоронців.

"Підозрюваного помітив у селищі представник системи охорони здоров'я... Він не носив маску на обличчі. Підозрюваний розізлився, намагався спровокувати службовців словами та кинувся на них з косою", - зазначили у поліції.

Інцидент стався у неділю, 5 квітня. Він — перший у своєму роді для країни, де ввели надзвичайно суворі обмеження через поширення коронавірусу COVID-19.

Станом на 6 квітня у країні офіційно виявили 3,6 тисячі випадків коронавірусу. З них смертельні - 163. Загалом у світі кількість інфікованих наблизилася до 1,3 мільйона. Смертей налічується вже понад 70 тисяч.

Як повідомляв ONLINE.UA, з відповідним дозволом виступив напередодні президент Філіппін Родріго Дутерте. Скандальний державний лідер адресував свою заяву поліцейським, військовослужбовцям та іншим носіям влади у країні. Подробиці можна знайти за посиланням.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?