Бій Джошуа — Пулєв. Де і коли дивитися чемпіонський поєдинок супертяжів
Категорія
Спорт
Дата публікації

Бій Джошуа — Пулєв. Де і коли дивитися чемпіонський поєдинок супертяжів

Бій Джошуа — Пулєв. Де і коли дивитися чемпіонський поєдинок супертяжів
Джерело:  online.ua

В ніч з 12 на 13 грудня в Лондоні на Уемблі Арені відбудеться один з найбільш видовищних боксерських поєдинків року - на рингу зустрінуться суперважковики Ентоні Джошуа і болгарин Кубрат Пулєв, які змагатимуться за титули чемпіона світу за версіями IBF, WBO і WBA в суперважкій вазі, які зараз утримує британець. Як відомо, Пулєв вже намагався шість років тому відвоювати ці трофеї у Володимира Кричко, але в п'ятому раунді зазнав поразки від українця, яка, до речі, до цих пір є єдиною в професійній кар'єрі Кубрата. Де і коли дивитися онлайн бій Джошуа - Пулєв, повідомляє ONLINE.UA.

Бій Джошуа - Пулєв розпочнеться 13 грудня о 00:15-00:30 за київським часом. Онлайн-трансляція бою в прямому ефірі буде проходити тільки на платних стрімінга DAZN і Sky Sports. Українські канали поєдинок транслюватиме не будуть.

За прогнозами експертів і букмекерів, у бою проти Джошуа у Пулєва є небагато шансів на перемогу. Вони прогнозують, що в потужному протистоянні супертяжів переможе Джошуа, хоча Пулєв впевнений у своєму успіху, що продемонстрував на церемонії зважування. На відео нижче можна подивитися на перепалку Джошуа і Пулєва, яку влаштував болгарин, намагаючись психологічно тиснути на чемпіона світу.

Нагадаємо, у 39-річного Пулєва на рахунку є 29 професійних боїв, з яких він переміг в 28 поєдинках. Один раз за всю кар'єру він програв тільки Володимиру Кличку.

У 31-річного Джошуа 24 поєдинки на професійному рингу і 23 перемоги. До речі, в 2017 році в бою з Володимиром Кличком Джошуа опинився в нокдауні, але 11-му раунді нокаутував українця. Єдина поразка Ентоні на рингу сталася в 2019 році - тоді Джошуа сенсаційно програв мексиканцю Енді Руїсу, який забив Джошуа в 7-му раунді.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Тайсон не перемiг Джонса, а бій легенд боксу завершився скандалом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?