Тайсон не перемiг Джонса — бій легенд боксу завершився скандалом
Категорія
Спорт
Дата публікації

Тайсон не перемiг Джонса — бій легенд боксу завершився скандалом

Тайсон не перемiг Джонса — бій легенд боксу завершився скандалом
Джерело:  online.ua

29 листопада в Лос-Анджелесі на арені Стейплс-центр відбувся довгоочікуваний боксерський бій в суперважкій вазі - на ринг вийшли легендарні Майк Тайсон і Рой Джонс-молодший, які боролися за унікальний пояс WBC Black Lives Matter. Битва легенд завершилася нічиєю. Залізний Майк в своєму першому за останні 15 років бою не зміг перемогти Джонса, але був не згоден з результатами поєдинку, які виставили судді. Він зі скандалом покинув ринг, вважаючи себе повноправним переможцем. Відео бою Тайсон - Джонс публікує ONLINE.UA.

Бій між 54-річним Майком Тайсоном і 51-річним Роєм Джонсом-молодшим проходив за особливими правилами, чому були не раді самі боксери. Поєдинок складався з 8 раундів по 2 хвилини в кожному. Легенди боксу вийшли на ринг у тренувальних перчатках, щоб знизити ризики для здоров'я.

З самого першого раунду Тайсон взяв лідерство на рингу і більше атакував суперника. Джонс діяв менш активно, але встигав викидати удари у відповідь. У сьомому раунді Тайсон завдав багато ударів в голову і по корпусу Джонса, але поєдинок все одно закінчився нічиєю - судді не змогли вирішити, хто виявився сильнішим. Боксери були розлючені таким рішенням, особливо своє невдоволення демонстрував Залізний Майк. Він зі скандалом покинув ринг після закінчення бою.

До речі, рефері поєдинку - легендарний Майкл Баффер - навіть відмовився оголошувати рішення суддів і його довелося назвати журналісту, який коментував виставковий бій Тайсона і Джонса.

Бій Тайсон - Джонс (відео):

Як відомо, за професійну кар'єру Тайсон провів 56 боїв, з яких 44 переміг нокаутом, а 6 програв. Попередній поєдинок Залізного Майка відбувся 11 червня 2005 року. Таким чином, Майк не з'являвся в рингу більше 15 років. У Джонса в цьому плані є перевага. Минулого разу Рой виходив на ринг 8 лютого 2018 року. Всього за кар'єру він провів 75 поєдинків - 66 виграшів (47 нокаутом) і 9 поразок. За виставковий поєдинок Тайсон і Джонс отримувати суттєві гонорари. Залізний Майк отримає 10 млн доларів, а його суперник суму в три рази менше - 3 млн доларів.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Ломаченко розгромно програв Лопесу в бою за титул абсолютного чемпіона світу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?