Бій Макгрегор - Пор'є. Де і коли дивитися головний поєдинок турніру UFC 257
Категорія
Спорт
Дата публікації

Бій Макгрегор - Пор'є. Де і коли дивитися головний поєдинок турніру UFC 257

Бій Макгрегор - Пор'є. Де і коли дивитися головний поєдинок турніру UFC 257
Джерело:  online.ua

Ексчемпіон турніру UFC Конор Макгрегор повертається у спорт. У неділю, 24 січня, в рамках головного бою турніру UFC 257 в Абу-Дабі ірландець зустрінеться в октагоні з американцем Дастіном Пор'є. Вони змагатимуться за статус претендента на титул UFC в легкій вазі. Це буде другий бій суперників. У 2014 році Макгрегор переміг Пор'є в першому раунді технічним нокаутом. Букмекери прогнозують, що в цьому бою також переможе ірландець - коефіцієнт на перемогу Макгрегора дорівнює 1,30, успіх Пор'є оцінюється в 3,50. Де і коли дивитися бій Макгрегор - Пор'є, повідомляє ONLINE.UA.

Бій Макгрегор - Пор'є буде проходити в Абу-Дабі на Бійцівському острові. Він розпочнеться орієнтовно о 06:00 за київським часом. На кону реваншу буде стояти статус претендента на титул UFC в легкій вазі. Пряма онлайн відеотрансляція поєдинку в Україні буде проходити на телеканалі Setanta Sports, також бій можна дивитися на платформі Megogo.

Макгрегор і Пор'є вже провели битву поглядів. Американець подарував ірландцеві пляшку гострого соусу, натякнувши, що рішуче налаштований на перемогу.

Нагадаємо, в 2014 році Макгрегор відправив у нокаут Пор'є в першому раунді бою. З тих пір Конор встиг завоювати і втратити чемпіонські пояси в двох категоріях, піти з UFC, провести боксерський поєдинок з Мейвезром, програти Хабібу Нурмагомедову, піти зі спорту і знову повернутися. Пор'є за цей час провів шість боїв. У вересні 2019 американець втратив титул тимчасового чемпіона UFC у легкій вазі. Макгрегор останній раз виходив в октагон в січні 2020 року в рамках турніру UFC 246. Тоді ірландець за 40 секунд нокаутував Дональда Серроне. На його рахунку на даний момент 26 професійних боїв ММА, 22 з яких він завершив перемогою.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що влітку 2020 року Макгрегор оголосив, що завершує кар'єру. Він вирішив більше не виступати в змішаних бойових мистецтвах (MMA). Президент UFC Дена Уайт відреагував на гучне рішення Макгрегора. Він нагадав, що Конор вже втретє оголошує про завершення кар'єри, після двох попередніх він повертався в спорт. Але підкреслив, що в UFC битимуться ті, хто хоче це робити.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?