Бій Мохаммеда Алі й Тайсона Ф'юрі: промоутер спрогнозував потенційну сутичку
Категорія
Спорт
Дата публікації

Бій Мохаммеда Алі й Тайсона Ф'юрі: промоутер спрогнозував потенційну сутичку

Бій Мохаммеда Алі й Тайсона Ф'юрі: промоутер спрогнозував потенційну сутичку
Джерело:  online.ua

Мохаммед Алі та Тайсон Ф'юрі — два видатних боксера, які увійшли в історію спорту. Що було б, якби вони зустрілися на рингу, попри різницю у поколіннях — відповів очільник Top Rank Боб Арум. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його інтерв'ю Sky Sports.

На думку промоутера, цей бій вкрай важко спрогнозувати. Ця модельована подія не дає спокою експерту.

"Як би Алі впорався з Ф'юрі? Це питання не дає мені спокою. Алі до простою у 3,5 роки був абсолютно неймовірним. Ніхто не міг до нього доторкнутися, настільки швидким він був", – підкреслив Арум.

Промоутер замислився, як зміг би Алі витримувати двобій проти двометрового сучасного боксера. Ба більше — Ф'юрі, який прекрасно володіє ногами й навичками бою.

"Я не бачу як Алі б'є Ф'юрі. Тоді великі хлопці були повільними й незграбними. Але все змінилося. Подивіться на Ф'юрі, Вайлдера та Джошуа. Наскільки вони величезні. Але, можливо, в наші дні Алі був би більшим через харчування. Все змінилося", - додав експерт.

Нагадаємо, Мохаммед Алі — один з найвідоміших боксерів усіх часів. Він отримував звання найкращого боксера року шість разів — у шестидесятих та семидесятих роках. Його найвидатніший бій — проти Джо Фрейзера — увійшов у список найбільш значущих у цьому виді спорту взагалі.

Алі також відомий як оратор та Посол доброї волі ЮНІСЕФ.

Тайсон Ф'юрі - 31-річний британець, який був чемпіоном світу за версіями IBF, WBA, WBO, IBO. Чинний чемпіон WBC. Отримав також звання "Боксера року" у 2015-му.

Як повідомляв ONLINE.UA, ісландський актор Гафтор Бйорнссон, який зіграв у популярному серіалі"Гра престолів" Григора Клігана (Гору), встановив новий світовий рекорд в екіпірувальній становій тязі. Він підняв штангу вагою в 501 кілограм. Видовищне відео — у матеріалі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?