Бій Тайсон Ф’юрі – Том Шварц завершився швидким нокаутом: відео
Категорія
Спорт
Дата публікації

Бій Тайсон Ф’юрі – Том Шварц завершився швидким нокаутом: відео

Бій Тайсон Ф’юрі – Том Шварц завершився швидким нокаутом: відео
Джерело:  online.ua

Екс-чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBO, IBF, WBA і IBO 30-річний британець Тайсон Ф’юрі сьогодні вночі переміг німця Тома Шварца.

Бій в Лас-Вегасі завершився технічним нокаутом у другому раунді. Після нокдауну Шварц зумів піднятися з підлоги рингу, але, враховуючи незадовільний фізичний стан німця після серії ударів Ф’юрі, його тренер подав рефері знак про відмову від бою. Поєдинок було зупинено.

До сьогоднішнього дня 25-річний німець Том Шварц не мав поразок у професійній кар’єрі – 24 перемоги за 6 років, з них 16 – нокаутом.

У свою чергу, до появи на арені MGM Grand екс-чемпіон світу у важкій вазі Тайсон Ф’юрі провів 28 боїв. З них 27 завершилися перемогою, 20 – нокаутом. Один бій завершився внічию.

Після сьогоднішньої перемоги Ф’юрі завоював титул інтерконтинентального чемпіона Всесвітньої боксерської організації (WBO).

У 2015 році Тайсон Ф’юрі провів бій проти чинного на той час чемпіона світу українця Володимира Кличка. В цій зустрічі у Дюссельдорфі британець виграв по очках.

Нагадаємо, що український боксер Олександр Усик, який нещодавно перейшов у найпрестижнішу категорію суперважковиків, оголосив про те, що збирається завоювати всі чемпіонські пояси.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?