Бій Усик — Чісора. Нарешті стали відомі гонорари боксерів
Категорія
Спорт
Дата публікації

Бій Усик — Чісора. Нарешті стали відомі гонорари боксерів

Бій Усик — Чісора. Нарешті стали відомі гонорари боксерів
Джерело:  online.ua

Вже незабаром на рингу зустрінуться український боксер Олександр Усик і британець Дерек Чісора. Напередодні довгоочікуваного бою журналісти дізналися подробиці щодо гонорарів бійців. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на totalsportal.com.

За оприлюдненими даними, гонорар українського спортсмена майже утричі менший за винагороду його британського суперника. Згідно з неофіційними даними, Усик мав би отримати за підсумками бою 2,2 мільйона фунтів стерлінгів, а от Чісора - 6,9 мільйона.

Боксери вийдуть один проти одного на рингу лондонської SSE Arena Wembley, це станеться ввечері у суботу, 31 жовтня — прямо на Гелловін.

Раніше українського боксера оцінювали трохи дорожче. Головним чинником занижених гонорарів стали карантинні обмеження, які не дозволяють організувати бій із глядачами.

Наразі відомо, що Усик отримає 1,5 мільйона фунтів стерлінгів, а Чісора рівно 4 мільйони.

Карантин вже не уперше чинить перешкоди планам промоутерів українського та британського боксерів. Вони мали б зустрітися на рингу ще наприкінці травня, ледь не одночасно з боєм Василь Ломаченко — Теофімо Лопес.

Утім, пандемія коронавірусу зірвала бій, його відклали на невизначений термін. Кілька місяців потому після довготривалих переговорів менеджери узгодили дату 31 жовтня.

Як повідомляв ONLINE.UA, на хід бою між Василем Ломаченком і Теофімо Лопесом вплинули кілька факторів, стверджує катмен українського боксера на протистоянні Росс Анбер. Головним чинником поразки могла стати й травма плеча, яку українець отримав перед боєм.

На думку експерта, іншим чинником могла стати різниця у габаритах між бійцями, оскільки українець раніше ніколи не важив 61 кілограм.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?