Бій Усик — Чісора врятувало диво в умовах пандемії, зізнався промоутер
Категорія
Спорт
Дата публікації

Бій Усик — Чісора врятувало диво в умовах пандемії, зізнався промоутер

Бій Усик — Чісора врятувало диво в умовах пандемії, зізнався промоутер
Джерело:  online.ua

Довгоочікуваний двобій між українським боксером Олександром Усиком і британцем Дереком Чісорою міг бути зірваним зовсім, а не відкладеним через коронавірус. Промоутер Едді Хірн розкрив залаштункові деталі організації бою. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Sky Sports.

За його словами, вирішальним фактором стало безпосередньо бажання боксерів вийти на ринг один проти одного. Особисто промоутер вважав шанси на бій низькими через неможливість провести його без глядачів — без грошей за вхідні квитки.

"Спочатку вони повинні були битися в травні, але через коронавірус все перенесли. А коли в жовтні стало ясно, що бій буде без глядачів, то був упевнений, що доведеться все скасувати. Думав, що це кінець", - пояснив Хірн.

Він додав, Усик та Чісора фактично самі врятували бій своїм ентузіастом.

"Якщо обидва боксери дійсно цього хочуть, то мало що може їм завадити. Усик вважає, що настав ідеальний час готуватися до походу за титулами в новій вазі. А Чісора вважає, що здатний виграти й не хоче чекати до наступного року. Так і вийшло, що вони вдвох зробили нам цей мега бій", - резюмував промоутер.

Нагадаємо, бій Усика й Чісори відбудеться у святковий на Заході день Гелловіну — у суботу, 31 жовтня. Битимуться вони у Лондоні.

Як повідомляв ONLINE.UA, вже незабаром на рингу зустрінуться український боксер Олександр Усик і британець Дерек Чісора. Напередодні довгоочікуваного бою журналісти дізналися подробиці щодо гонорарів бійців, що виявиться нижчим за запланований. Головним чинником занижених гонорарів стали карантинні обмеження, які не дозволяють організувати бій із глядачами та відповідним прибутком.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?