Бій Усик - Спонг під загрозою зриву: подробиці резонансної події
Категорія
Спорт
Дата публікації

Бій Усик - Спонг під загрозою зриву: подробиці резонансної події

Бій Усик - Спонг під загрозою зриву: подробиці резонансної події
Джерело:  24 канал

Нідерландського бійця Тайрона Спонга, який повинен вийти на ринг проти українця Олександра Усика, підозрюють у використанні допінгових препаратів. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 канал".

Відомо, що спортсмени наразі проходять медичне обстеження напередодні резонансної зустрічі. Проба А Спонга має залишки препарату кломіфен. Цю речовину представники Всесвітнього антидопінгового агентства внесли до списку підозрілих.

За словами промоутера українського боксера Едді Хірна, тривають термінові переговори щодо пошуків нового суперника. Йдеться про вибір серед 3-4 спортсменів, які можуть вийти проти Усика.

"Ми контактували з WADA, вони нам розповіли, що результати допінг-тестів у Тайрона погані. Тепер результати відправляться в атлетичну комісію штату Іллінойс. Незабаром з'явиться додаткова інформація. У будь-якому випадку, у нас є запасні суперники", - стверджує Хірн.

Нагадаємо, Усик та Спонг повинні зустрітися на ринзі Wintrust Arena у Чикаго. Бій запланований на 12 жовтня.

Як повідомляв ONLINE.UA, тренер нідерландського спортсмена Педро Діас назвав українського боксера найкращим у світі у своєму роді. Він вважає, що Тайрон Спонг має змогу отримати світову відомість після цього двобою проти титулованого суперника.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?