Бій Усика з Чісорою - з'явилася нова дата довгоочікуваної дуелі
Категорія
Спорт
Дата публікації

Бій Усика з Чісорою - з'явилася нова дата довгоочікуваної дуелі

Бій Усика з Чісорою - з'явилася нова дата довгоочікуваної дуелі
Джерело:  online.ua

Боксерський двобій українця Олександра Усика й британця Дерека Чісори скасували у травні через пандемії COVID-19. Вже у липні промоутери узгодили новий орієнтовний період зустрічі. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на iFL TV.

За словами менеджера британця Девіда Хея, новий бій можна організувати у жовтні 2020 року. Водночас точної та одностайно визначеної дати він не назвав.

Промоутер припустив, боксери можуть зустрітися на рингу на початку місяця чи наприкінці. Також він не оголосив жодних ймовірних локацій для проведення бою.

Водночас Хей виступив з поясненням позиції Чісори щодо виходу на ринг.

"Дерек не хоче битися з Усиком без глядачів. Він розкривається, коли б'ється перед уболівальниками. Що більше фанатів, то краще виступає Чісора", - наголосив менеджер.

Згідно з поясненням Хея, Чісора згодний на бій у студії чи саду у разі необхідності. Йдеться про спеціальну локацію, яку створила компанія Matchroom Boxing через карантинні обмеження. Це буквально арена посеред саду, на відкритій ділянці.

Нагадаємо, бій Усик — Чісора повинен був пройти 23 травня. У березні боксери встигли навіть провести першу спільну пресконференцію. Однак пізніше довгоочікувану подію скасували та перенесли на невизначений термін.

Подібна доля спіткала безліч подій у спортивному світі. Також виявився скасованим бій іншого українського боксера — Василя Ломаченка. Той повинне був вийти на ринг проти американського чемпіона Теофімо Лопеса.

Як повідомляв ONLINE.UA, Дерек Чісора нещодавно поділився останніми подробицями щодо реорганізації зірваної події. За його словами, наразі очікується інформація від промоутера Едді Хірна. Саме він стане організатором довгоочікуваної дуелі.

Чісора також нагадав, що не згодний битися проти українця з пустими трибунами — він нібито просто не може цього зробити.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?