Бійка на 9 травня у Дніпрі: у Луценка заявили про затримання ще одного тітушки
Категорія
Події
Дата публікації

Бійка на 9 травня у Дніпрі: у Луценка заявили про затримання ще одного тітушки

Бійка на 9 травня у Дніпрі: у Луценка заявили про затримання ще одного тітушки
Джерело:  online.ua

У Генеральній прокуратурі України повідомили про затримання ще одного тітушки, який із групою осіб брав участь у масових заворушеннях 9 травня у Дніпрі.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook відомства.

Читайте також: Заарештований за участь у сутичках на 9 травня у Дніпрі вийшов на волю під заставу

"Слідчими у справі щодо сутичок, які відбулися у Дніпрі 9 травня 2017 року, затримано ще одного підозрюваного, якого раніше було оголошено у розшук. Йому інкримінується скоєння злочинів, передбачених ч. 1 ст. 294 та ч. 2 ст. 296 КК України (масові заворушення та хуліганство)", - йдеться у заяві Генпрокуратури.

"Прокуратура звертатиметься з клопотанням про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою", - додали у прокуратурі.

Нагадаємо, 12 травня стало відомо, що  п’ятьом із затриманих тітушок повідомлено про підозру у вчинення хуліганських дій, масових заворушень та спричиненні тілесних ушкоджень, також підготовлено повідомлення про підозру ще щодо трьох осіб.

При цьому, слідство встановило, що тітушки за участь у заворушеннях отримували по 600 гривень.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?