Бійці із "Азовсталі" прибули до окупованої Оленівки
Категорія
Україна
Дата публікації

Бійці із "Азовсталі" прибули до окупованої Оленівки

Бійці із "Азовсталі" прибули до окупованої Оленівки
Джерело:  online.ua

Пізно ввечері 17 травня стало відомо, що сім автобусів з українськими бійцями, евакуйованими із заводу "Азовсталь", прибули у тимчасово окуповану Оленівку Донецької області.

Джерело:  Reuters

Автобуси із захисниками Маріуполя прибули до окупованої Оленівки

Автобуси із захисниками Маріуполя супроводжували російські окупанти. Точна кількість евакуйованих українців не повідомляється, - йдеться в повідомленні.

Як стверджують іноземні журналісти, частина українських воїнів, які сиділи в автобусах, не мали візуальних ознак поранень. Про це вони дізналися від своїх джерел у Маріуполі.

Українська влада поки не повідомила, куди планують вивозити захисників Маріуполя, які не мали поранень.

Як уже згадувалося раніше, напередодні представники Міністерства оборони України пояснювали, що захисникам Маріуполя дали наказ зберегти життя всіх живих військовослужбовців гарнізону.

За словами заступниці міністра оборони Ганни Маляр, іншої формули порятунку захисників Маріуполя немає, окрім як евакуації через територію, підконтрольну військам противника. Вона також публічно пообіцяла, що офіційний Київ буде вимагати повернення всіх військовослужбовців на територію, підконтрольну українському урядові, - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?