Бійці РДК та ЛСР викликали губернатора Бєлгородщини на переговори — відео
Категорія
Події
Дата публікації

Бійці РДК та ЛСР викликали губернатора Бєлгородщини на переговори — відео

Бійці РДК та ЛСР викликали губернатора Бєлгородщини на переговори — відео
Джерело:  online.ua

Легіон «Свобода Росії» та РДК взяли в полон російських військових і запропонували зустрітися з губернатором Білгородщини, щоб віддати полонених та провести переговори.

Джерело: РДК

РДК та ЛСР записали звернення до Гладкова

На відео бійці показали полонених російських солдатів та запропонували обміняти їх.

Ну що ж, друзі, настав час звернутися до губернатора багатостраждальної Білгородської області. Пане Гладков! Сьогодні велике православне свято, Трійця. Як жест доброї волі, про які так часто говорять в уряді РФ, ми готові віддати вам цих полонених, простих російських солдатів, за можливість поспілкуватися з вами особисто, обговорити поточну ситуацію в регіоні і, головне, поговорити про його майбутнє і майбутнє Росії в загалом. Тому запрошуємо вас до діалогу у стінах храму у Новій Таволжанці.

Гладкова закликали приїджджати на машині швидкої допомоги особисто, у супроводі водія без зброї.

Я прийду особисто з представником ЛСР та полоненими. Зовсім недавно ви отримали орден мужності, так виявте справжню громадянську мужність!

 Гладков поки не відповів на запрошення.

Операція в Бєлгородській області

Раніше 4 червня російські добровольці повідомили, що передмістя Шебекіного Бєлгородської області РФ.

Також там заявляли про активні бої в районі Нової Таволжанки.

Губернатор Бєлгородської області Гладков заявляв, що вночі 4 червня нібито обстрілювалися Шебекинський та Волоконовський райони та округи. Інформація щодо постраждалих немає.

Також там закликали людей евакуюватися.

3 червня представник РДК Олександр з позивним "Фортуна" розповів, що підрозділи російської регулярної армії поступово нарощують інтенсивність бойових дій, чого і добиваються повстанці.

Наше завдання — витягнути резерви, які стоять, в тому числі витягнути резерви з фронту. Інтенсивність збільшується. Це бронетехніка, авіація, особовий склад. З атаками акуратно, але нарощують, — підкреслив "Фортуна".

Він підкреслив, що російська армія обстрілює свою територію з артилерії та авіації, не турбуючись про цивільне населення.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?