Бійці ЗСУ підготували "вибухові писанки" для армії РФ — фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Бійці ЗСУ підготували "вибухові писанки" для армії РФ — фото

Бійці ЗСУ підготували "вибухові писанки" для армії РФ — фото
Джерело:  online.ua

Українські захисники показали, приготування до Великодня та як збираються вітати російських окупантів.

Джерело: ОК "Північ"

ЗСУ розмалювали писанки для росіян

Оперативне командування "Північ" повідомило, що напередодні свят воїни взялися до традиційного розмальовування писанок. Втім, цьогоріч замість яєць - гранати.

Великдень тільки завтра, а наші захисники вже готують "святкові подарунки" для окупантів. Цей дух предків-козаків зламати не під силу нікому, — зазначили в ОК "Північ".

На фото видно, що воїни залюбки розмалювали гранати українськими символами та орнаментами. На деяких навіть вмістилися патріотичні надписи.

Ігнат попередив про обстріли на Великдень

Речник та полковник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат заявив, що попри те, що передбачити поведінку росіян складно, обстріли на Великдень можливі.

Він додав, що московський патріархат “освятив” війну ще в 2014 році, тому їх духовність українцям вже “давно зрозуміла”.

Їхня духовність нам всім прекрасно зрозуміла. Ми бачимо, як їхні попи ворожого патріархату, ФСБ-шного патріархату освятили цю війну ще з 2014 року…тому, нічого святого у цих людей немає, – сказав Ігнат.

Він додав, що провокацій можна очікувати не лише на Великдень, але й на 1 та 9 травня, що має особливий символізм для окупантів.

За словами речника Повітряних сил, українцям потрібно бути пильними, берегти себе і дослухатися до сигналів повітряної тривоги, а Повітряні сили, в свою чергу, будуть робити все для мінімізації ризиків.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?