Бійці ЗСУ потужно вдарили по бойовиках на Донбасі - що сталося
Категорія
Україна
Дата публікації

Бійці ЗСУ потужно вдарили по бойовиках на Донбасі - що сталося

Бійці ЗСУ потужно вдарили по бойовиках на Донбасі - що сталося
Джерело:  online.ua

Збройні формування РФ знову влаштували нахабну провокаційну атаку на Донбасі, порушуючи всі домовленості щодо режиму припинення вогню. Бійці ЗСУ дали адекватну відповідь - українські захисники потужно вдарили по бойовиках, покаравши їх за злочинні дії. В ході бою один український військовий отримав поранення. Невтішні новини з Донбасу повідомляє пресцентр штабу ООС, передає ONLINE.UA.

У зведенні ООС зазначено, що за минулу добу ворог десять разів атакував українських захисників поблизу Мар'їнки, Красногоровки, Новотроїцького, Водяного, Новотошківського, Новгородського, Попасної і Новолуганського. Бойовики випустили майже 30 мін з 82-мм і 120-мм мінометів, заборонених Мінськими домовленостями, а також вели вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Підрозділи Об'єднаних сил, використовуючи чергові вогневі засоби, дали збройним формуванням Російської Федерації адекватну відповідь.

"Об'єднані сили і надалі будуть відповідати на факти порушень режиму припинення вогню з боку супротивника в разі, якщо його дії будуть нести пряму загрозу військовослужбовцям або мирному населенню", - підкреслили в штабі ООС.

З початку доби, 22 березня, російські оккупацонние війська активності не проявляли.

Слід зазначити, що крім забороненого Мінській угоді зброї, бойовики на Донбасі активізували снайперів. Ворожі стрілки цинічно провокують українських захисників на відповідь, але бійці ЗСУ дотримуються режиму припинення вогню і відповідають противнику тільки в разі загрози життю.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що бойовики щодня влаштовують мінометні атаки на Донбасі, застосовуючи важку артилерію по позиціях ООС. Днем раніше вони випустили не менше 50 мін за українськими захисникам, в результаті чого четверо бійців ЗСУ отримали поранення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?