Бійці ЗСУ зайняли нові позиції в районі розведення сил: що відбувається на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

Бійці ЗСУ зайняли нові позиції в районі розведення сил: що відбувається на Донбасі

Бійці ЗСУ зайняли нові позиції в районі розведення сил: що відбувається на Донбасі
Джерело:  online.ua

ЗСУ змінили своє тактичне положення в районі розведення сил в Петровському. 11 українських військових і 14 одиниць озброєння зайняли нові позиції, які були підготовлені заздалегідь. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресцентр штабу ООС.

Командир підрозділу уточнив, що нові позиції ЗСУ в зоні розведення сил обладнані фортифікаційними спорудами і повністю готові як для проживання особового складу, так і для ведення оборони на даній ділянці відповідальності. У свою чергу, заступник Командувача ООС генерал-майор Богдан Бондар зазначив, що у бійців ЗСУ на цей ділянці є основні, запасні та резервні позиції.

Штаб ООС опублікував фото і відео з ділянки розведення сил на Донбасі, на яких показано, як ЗСУ відводять з лінії розмежування сили і засоби на обумовлену відстань - 1 км.

Нагадаємо, розведення сил і засобів в районі Петровського було основною умовою Росії для проведення нормандського саміту по Донбасу. Раніше аналогічні процеси були проведені в Станиці Луганській і Золотому.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що українські військові поставили бойовикам жорстку умову. Вони заявили, що якщо виникне загроза, то ЗСУ миттєво повернуться на свої позиції в Петровському, де 9 листопада розпочалося розведення сил і засобів. У разі, якщо бойовики порушать умови домовленостей і почнуть наступ, то відповідь буде негайною.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?