ЗСУ жорстко помстилися за вбитих побратимів на Донбасі - як це відбувалося
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ жорстко помстилися за вбитих побратимів на Донбасі - як це відбувалося

ЗСУ жорстко помстилися за вбитих побратимів на Донбасі - як це відбувалося
Джерело:  online.ua

Кривавий вівторок надовго залишиться в пам'яті бійців ЗСУ, які захищають нашу країну на Донбасі, та простих українців, що уважно слідкують за ситуацією на Сході держави. 10 березня проросійські сили вдалися до нової смертельної провокації, яка забрала життя 3 українських героїв, 7 бійців ЗСУ були поранені, 2 отримали бойові травмування. Бойовики 17 разів зухвало відкривали вогонь по позиціях воїнів ЗСУ. Після стількох втрат наші бійці вирішили не мовчати та помститися ворогу за вбитих побратимів - вони потужно обстріляли окупантів біля Пісків. За попередніми даними, наразі вбито та поранено кілька бойовиків та знищено протитанковий ракетний комплекс. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на штаб ООС.

Зазначається, коли бій закінчився, з уражених позицій ворог почав вивозити вбитих та поранених. Варто звернути увагу на те, що всього окупанти використала до чотирьох медичних евакуаторів. Бійці ЗСУ розповідають, що втрати противника на цій ділянці склали до трьох вбитих та до п’яти поранених різного ступеня важкості. Завдяки застосуванню оптико-електронних приладів українські воїни помітили відхід ворога із житлового сектора. Прикривали відхід проросійські сили вогнем із своїх позицій.

"Підрозділи Об’єднаних сил застосували всі наявні чергові засоби ураження для повного придушення вогневої активності російсько-окупаційних військ та знищення розрахунку ПТРК, який підбив автомобіль із українськими воїнами... Також було ліквідовано розрахунок ПТРК, його оператора вбито, іншого важко поранено", - сказано в повідомленні.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Зеленський розкрив подробиці переговорів з Путіним по Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?