Блискуча перемога України над Швейцарією - Шевченко вразив заявою
Категорія
Спорт
Дата публікації

Блискуча перемога України над Швейцарією - Шевченко вразив заявою

Блискуча перемога України над Швейцарією - Шевченко вразив заявою
Джерело:  online.ua

Українська збірна здолала Швейцарію з рахунком 2:1 у першому матчі Ліги націй у четвер, 3 вересня. Головний тренер національної команди Андрій Шевченко назвав гру своїх підопічних чудовою. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт Української асоціації з футболу.

За словами тренера, гра відзначилася незначною кількістю порушень з обох боків.

"Сьогодні була відкрита гра, в якій обидві команди грали й дозволяли грати супернику. У такій грі, якщо ти створюєш моменти, маєш забивати. Ми створили свої моменти та використали їх", - наголосив Шевченко.

Колишній нападник збірної зауважив, швейцарська збірна стала своєрідним тестом для українців.

"Швейцарія — чудово підготовлена команда, відчувається робота тренера. Це дуже збалансований колектив, і сьогодні був чудовий тест для нас... За системою гри Швейцарія — дуже незручний для нас суперник. Але ми виконали план на матч, протистояли опонентам відмінно", - додав Шевченко.

Водночас головний тренер швейцарців Владимир Петкович високо оцінив роботу своїх підопічних та особливо — опонентів. Він заявив, що його команда зуміла вдало відігратися після першого голу ще у першому таймі, однак пізніше пропустила другий.

"Але якась поспішність біля воріт суперника завадила нам розвинути успіх. Збірна України наявно продемонструвала сьогодні, чому в неї останнім часом такі блискучі результати", - підкреслив Петкович.

Як повідомляв ONLINE.UA, резонансна суперечка зірки футболу Ліонеля Мессі та іспанського клубу "Барселона" добігає кінця. Батько аргентинського футболіста напередодні провів переговори з керівництвом команди. Він коротко та різко прокоментував зустріч.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?