Конфлікт Мессі та Барселони - батько гравця виступив з остаточною заявою
Категорія
Спорт
Дата публікації

Конфлікт Мессі та Барселони - батько гравця виступив з остаточною заявою

Конфлікт Мессі та Барселони - батько гравця виступив з остаточною заявою
Джерело:  online.ua

Резонансна суперечка зірки футболу Ліонеля Мессі та іспанського клубу "Барселона" добігає кінця. Батько аргентинського футболіста напередодні провів переговори з керівництвом команди. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на TyC Sports.

За оприлюдненими даними, Хорхе Мессі залишився вкрай невдоволеним результатами зустрічі. Він буквально поділився лише однією фразою з журналістами.

"Мій син не залишається", - наголосив батько нападника.

Таким чином він підбив підсумки особисту зустріч з президентом "Барси" Жозепом Бартомеу.

Нагадаємо, вже тривалий час Мессі конфліктує з клубом, ситуація дійшла о прямого бойкоту — форвард не з'явився 31 серпня на тренувальній базі каталонців, хоча новий сезон іспанської ліги починається з середини вересня.

Аргентинський футболіст міцно пов’язав своє життя з "Барселоною". Він провів усю спортивну кар’єру лише фактично у двох командах — іспанському клубі та збірній Аргентини.

За "Барсу" Мессі провів 779 матчів, під час яких зумів забити 665 голів. Водночас за аргентинську національну команду він виходив на поле 138 разів, у яких відзначився 70 голами.

Ще в липні Бартомеу заявляв, що Мессі залишатиметься та гратиме за його клуб.

Як повідомляв ONLINE.UA, зірковий нападник Ліонель Мессі готується залишити ФК "Барселона" та перейти до "Манчестер Сіті". Напередодні він нібито вже узгодив новий контракт на 700 мільйонів євро. Згідно з оприлюдненими даними, новий контракт сягає терміну в 5 років.

Згідно з домовленостями, Мессі лише три роки проведе безпосередньо в "МанСіті", іншу частину терміну він виходитиме на полі за "Нью-Йорк Сіті" — американський клуб, який належить тій самій компанії City Football Group.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?