Мессі шокував своїми планами після Барселони - деталі нового контракту
Категорія
Спорт
Дата публікації

Мессі шокував своїми планами після Барселони - деталі нового контракту

Мессі шокував своїми планами після Барселони - деталі нового контракту
Джерело:  online.ua

Зірковий нападник Ліонель Мессі готується залишити ФК "Барселона" та перейти до "Манчестер Сіті". Напередодні він нібито вже узгодив новий контракт на 700 мільйонів євро. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Daily Record.

Згідно з оприлюдненими даними, новий контракт сягає терміну в 5 років.

Цікаво, що згідно з домовленостями, Мессі лише три роки проведе безпосередньо в "МанСіті", іншу частину терміну він виходитиме на полі за "Нью-Йорк Сіті" - американський клуб, який належить тій самій компанії City Football Group.

Джерела пояснюють, аргентинському форварду запропонували як частину оплати частку в компанії, однак не схоже, що футболіст погодився. Передбачається, Що він стоятиме на оплаті саме грошима — це пов'язано з труднощами в оцінці акцій City Football Group.

Нагадаємо, вже певний час між Мессі та керівництвом "Барселони" тривали суперечка, аргентинець, зокрема, не був вдоволений через низку ухвалених рішень. Його контракт з каталонським клубом розрахований до літа 2021 року, що спровокувало необхідність виплати певної компенсації за передчасний розрив.

Відомо, що Мессі вже не буде брати участь в жодному матчі "Барселони", він проігнорував початок зборів команди 31 серпня та не прибув на базу для традиційного медичного огляду. Новий сезон тим часом починається вже у вересні.

Як повідомляв ONLINE.UA, Ліонель Мессі відмовився повертатися на головну базу клубу для тренувань перед новим сезоном. Керівництво команди вирішило покарати зіркового футболіста за такий вчинок. За неофіційними даними, йому знизять зарплату за дні, які той був відсутній, жодних точних сум не оголошено.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?