Блокада Донбасу: активісти пишуть про атаку, СБУ зробила заяву
Категорія
Події
Дата публікації

Блокада Донбасу: активісти пишуть про атаку, СБУ зробила заяву

Блокада Донбасу: активісти пишуть про атаку, СБУ зробила заяву
Джерело:  online.ua

Активісти блокади Донбасу заявляють про силовий розгін, в той час як в Службі безпеки України спростовують дані про атаку.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Штабу блокади торгівлі з окупантами.
Читайте також: Акти вістів блокади Донбасу змусили прибрати один з блокпостів: з'явилися фото і відео
"Інформація про силовий розгін підтвердилася. Зараз Редут на Кривому Торці захоплений силами т. зв. СБУ і т. зв. "Спецпідрозділом поліції Корд". Штаб вживає заходів для оборони інших редутів і звільнення незаконно заарештованих", - йдеться в повідомленні активістів.


У той же час радник голови СБУ Юрій Тандит спростував в коментарі

УНІАН

причетність силовиків до штурму: "Служба безпеки України не має відношення ні до яких штурмів", - підкреслив він.


"Навколо блокади вже дуже багато всього і сказано, і зроблено. Для нас найголовніше, щоб ми зберегли Україну. Тому будь-які дії, пов'язані з блокадою і безпосередньо з блокуванням переміщення вантажів, повинні бути послідовними і дуже продуманими", - додав він.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше

активісти публікували фейковий документ про силовий розгін блокади, нібито підписаний заступником голови Нацполіції В'ячеславом Аброськіним

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?