Блокада Донбасу: з'явилися відео сутичок активістів і поліції
Категорія
Події
Дата публікації

Блокада Донбасу: з'явилися відео сутичок активістів і поліції

Блокада Донбасу: з'явилися відео сутичок активістів і поліції

У мережі з'явилося відео сутички, яка сталася між співробітниками поліції на чолі з начальником управління Нацполіції по Донецькій області В'ячеславом Аброськіним і активістами, які блокують сполучення з окупованим Донбасом на чолі з нардепом Семеном Семенченком.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook одного з активістів Ігоря Громова.
За його словами, на блокпост учасників блокади нібито "привезли проплачених" бабусь "і близько сотні тітушок.

Читайте також: Мережу повеселив нардеп, який "блокував" ДНР-ЛНР в буфеті закордонного поїзда


Також активіст виклав фото лайки між народним депутатом Семеном Семенченком і начальником поліції Донецької області В'ячеславом Аброськіним.


Як заявив Семенченко, "ахметовські тітушки в автобусах з дніпровськими номерами їдуть "зносити блокаду" в супроводі машин поліції, одночасно збираються в Золотому і Бахмуті".
У свою чергу, за даними поліції, учасники блокади під містом Часів Яр перекрили дорогу для співробітників Курахівської ТЕС. Через це між співробітниками поліції Бахмута і учасниками блокади виник конфлікт - "невідомі висловлювали образи і перешкоджали роботі".
Читайте також: Побиття поліцейського нардепом на Донбасі: з'явилася цікава деталь
"Працівниками поліції в межах компетенції було вжито відповідних заходів із відновлення руху. Наразі проїзд транспорту на вказаній ділянці автодороги відновлено. На місці перебуває глава поліції Донеччини В'ячеслав Аброськін", - йдеться в повідомленні.
Як стало відомо, сутичка сталася на трасі "Бахмут-Костянтинівка" в Донецькій області.


Тим часом у соцмережах коментатори висловлюють як підтримку, так і осуд учасників блокади.









Як повідомляв ONLINE.UA, раніше спалахнув скандал навколо побиття поліцейського одним з нардепів-учасників блокади Донбасу.
Пізніше в мережі з'явилися повідомлення про те, що нардепом-забіякою виявився Володимир Парасюк, при цьому сам депутат спростував подібні звинувачення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?