Боєць АТО наклав на себе руки прямо в поїзді: з'явилися шокуючі деталі
Категорія
Події
Дата публікації

Боєць АТО наклав на себе руки прямо в поїзді: з'явилися шокуючі деталі

Боєць АТО наклав на себе руки прямо в поїзді: з'явилися шокуючі деталі
Джерело:  061

У поїзді "Маріуполь-Львів" 16 лютого в районі залізничного вокзалу "Запоріжжя-І" застрелився військовослужбовець, який їхав із зони АТО.
Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на 061.ua, таку інформацію оприлюднила прес-секретар обласного управління Нацполіції Катерина Людвік.
Повідомляється, що військовослужбовець 1974 року народження, уродженець Полтавської області, вистрілив собі в голову прямо в купе.
Перед цим він зробив телефонний дзвінок. Його супутники, за попередніми даними - товариші по службі, вийшли з купе, щоб не заважати чоловікові поговорити по телефону. Через деякий час вони почули постріл.
Читайте також: Моторошний суїцид в Києві: з'явилися нові подробиці і фото
О 21:15 військового з пораненням голови доставили в запорізьку лікарню. Лікарі намагалися врятувати чоловіка, проте о 21:50 він помер.
Прес-секретар обласного управління Нацполіції також повідомила, що пасажири в поїзді не вживали спиртне і їхали без конфліктів і скандалів.
Наразі поліція встановлює, кому був телефонний дзвінок, і з'ясовує причини трагедії.
Як повідомляв ONLINE.UA, 13 лютого в Дніпрі чоловік у військовій формі підірвав себе в пабі ручною гранатою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?