Боєць АТО розповів на відео, як на Донбасі роблять смерть ворогам
Категорія
Україна
Дата публікації

Боєць АТО розповів на відео, як на Донбасі роблять смерть ворогам

Боєць АТО розповів на відео, як на Донбасі роблять смерть ворогам
Джерело:  YouTube

У мережі опубліковано відео інтерв'ю бійця з позивним «Ведмідь», який добровільно пішов воювати в зону АТО на Донбасі  з міста Острог на Рівненщині ще в 2014 році.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео Військового телебачення України.

«От прямо бліндаж їхній (бойовиків), в 300 метрах. А коли кругом літали трасера (трасируючі кулі – Ред.), такі відчуття... Не з приємних. В окопі не так страшно, як на відкритій місцевості», — зізнався він.

При тому воїн розповів, що під час обстрілів бойовики «підлазять на витягнуту руку, аби докинути гранату».

«Мені здається, якби був наказ, то ми були б уже на околицях Донецька давним-давно», — додав він.

Тим часом, під час відпустки та поїздки до рідного міста, «Ведмідь» був вражений поведінкою людей в тилу.

«Поки наші патріоти там вдома ходять і кричать «Слава Україні», то ми тут на місці робимо «Смерть ворогам». Я побув на виборах, мене на 10 днів пустили у відпустку, я побачив, скільки ходить у вишиванках і скільки кричить «Слава Україні», а як до воєнкомату – їх нема десь», — зазначив він.

Також солдат розповів, як будучи у відпустці після поранення побачив на вулиці рідного міста людину в камуфляжній формі.

«Я думав, солдат. Підхожу – валютчик стоїт. Як це? Захожу в автобус, він мені каже – забери своє УБД (посвідчення учасника бойових дій – Ред.), я тебе туди не посилав. Ну це смішно!», — негодує "Ведмідь".



Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше було опубліковане відео нічного бою в зоне АТО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?