Боєць ЗСУ трагічно загинув на шляху до зони ООС
Категорія
Події
Дата публікації

Боєць ЗСУ трагічно загинув на шляху до зони ООС

Боєць ЗСУ трагічно загинув на шляху до зони ООС
Джерело:  online.ua

Український військовослужбовець випав з потяга, який прямував у зону Операції Об'єднаних сил. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу військової прокуратури Білоцерківського гарнізону.

За офіційними даними, солдата 10-ї гірсько-штурмової бригади виявили з травмами на залізничному полотні. Він перебував у потязі у складі підрозділу. Травмованого відправили у Білоцерківський військовий шпиталь.

"Чоловік 1987 року народження перебував у тяжкому стані: відкрита черепно-мозкова травма, забій головного мозку ІІ ступеня, перелом основи черепа, закритий перелом кісток лівої гомілки, кома ІІ ступеня. 25 листопада він помер у Головному військовому клінічному центрі ЗСУ", - проінформували у прокуратурі.

Правоохоронні органи почали досудове розслідування згідно з ч.1 ст. 115 УКУ. Слідчі дії та судово-медичні експертизи проводитимуть Білоцерківський відділ Нацполіції.

Як повідомляв ONLINE.UA, за добу у минулий четвер, 21 листопада, троє українських військовослужбовців отримали бойові травми внаслідок зіткнень на Донбасі. Зокрема, інформувалося про чисельні обстріли з боку ворога.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?