Ситуація в зоні ООС: у штабі розповіли про травмованих бійців
Категорія
Україна
Дата публікації

Ситуація в зоні ООС: у штабі розповіли про травмованих бійців

Ситуація в зоні ООС: у штабі розповіли про травмованих бійців
Джерело:  online.ua

Окупанти 4 рази атакували позиції українських бійців в зоні Операції Об'єднаних сил. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на щовечірнє зведення пресцентру у Facebook.

За офіційними даними, бойовики угрупувань "ЛДНР" використали ПТРК, зброю БМП, гранатомети, великокаліберні кулемети.

Два інциденти зареєстровані у зоні дій оперативно-тактичного угрупування "Північ": під населеними пунктами Шуми та Кіндрашівка-Нова.

Інші два епізоди ворог влаштував у зоні дії оперативно-тактичного угрупування "Схід". Обстріли зафіксовано під Водяним та Невельським.

"Сьогодні, 21 листопада, бойові травми внаслідок обстрілів отримали 3 військовослужбовці зі складу Об'єднаних сил", - додали у штабі ООС.

Усі випадки порушення вогню сталися у другій половині дня у четвер, 21 листопада. Згідно зі зведенням Міністерства оборони, до 12:30 ворог дотримувався "тиші".

Як повідомляв ONLINE.UA, упродовж доби 20 листопада бойовики незаконних угрупувань завдали 7 ударів. Внаслідок обстрілів на Донбасі зазнали поранень одразу 7 військовослужбовців.

За інформацією штабу, кожен з них отримав поранення кінцівок, але їм оперативно надали допомогу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?