У Міноборони розповіли про дивне затишшя на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

У Міноборони розповіли про дивне затишшя на Донбасі

У Міноборони розповіли про дивне затишшя на Донбасі
Джерело:  online.ua

Бойовики злочинних угрупувань з ОРДЛО не завдали жодного удару проти Об'єднаних сил з початку доби у четвер, 21 листопада. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційне зведення Міністерства оборони України.

За офіційними даними, йдеться про період з опівночі до 12:30.

"З початку цієї доби до 12:30 російсько-окупаційні війська вогневої активності не проявляли. Втрат з нашого боку не зафіксовано", - додали у командуванні.

Паралельно з цим ворог на окупованих територіях активізує тренування незаконних збройних формувань. Зокрема, навчання з артилерією. Таким чином окупаційна влада підтримує боєздатність угрупувань.

"Крім того, у темну пору доби приховано переміщується на нові позиції озброєння, яке підлягає відведенню від лінії розмежування. При цьому у залишених окопах противник розміщує несправну техніку, евакуацію якої намагатиметься видати за виконання домовленостей щодо її відведення", - підкреслило Міноборони.

Протягом доби 20 листопада ворог 7 разів атакував ОС. Внаслідок провокацій 7 військовослужбовців отримали поранення.

Як повідомляв ONLINE.UA, російська влада відправила на окупований Донбас новий "гуманітарний конвой". Українська сторона відреагувала це як на провокацію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?