Богдан опублікував фото з вибитими зубами і синцями - мережа шокована
Категорія
Україна
Дата публікації

Богдан опублікував фото з вибитими зубами і синцями - мережа шокована

Богдан опублікував фото з вибитими зубами і синцями - мережа шокована
Джерело:  online.ua

Очільник Офісу Президента України Андрій Богдан оновив головне фото на своїй фейсбук-сторінці, яке шокувало користувачів мережі. На світлині держпосадовець постав з вибитими зубами і синцями на обличчі, передає ONLINE.UA.

Не важко здогадатися, що новий образ Богдана пов'язаний з появою у ЗМІ інформаціє про те, що він нібито побився з головою СБУ Іваном Бакановим. Варто зазначити, що цю інформацію вже спростували в Офісі Президента.  Журналісти писали, що Баканов нібито вибив Богдану зуб і чиновник кілька днів не з’являється на роботі. Любитель тролінгу Андрій Богдан вирішив вкотре пожартувати, публікуючи своє побите "фото".

На нове фото Богдана доволі швидко зреагували в мережі. Багато людей вважають позитивом, що у очільника ОП таке почуття гумору. Проте багатьох обурила така поведінка офіційної особи держави.

Як повідомляв ONLINE.UA, про свої стосунки з Богданом  нещодавно розповіла його дівчина Анастасія Слічна. За її словами, вона зустріла чинного голову ОПУ ще до того, як той вирішив зв’язати своє життя з політикою. Пара разом відвідує різноманітні культурні та розважальні заходи та заклади.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?