Дівчина Богдана вперше прокоментувала стосунки з головою ОПУ
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Дівчина Богдана вперше прокоментувала стосунки з головою ОПУ

Дівчина Богдана вперше прокоментувала стосунки з головою ОПУ
Джерело:  ТСН

Кохана Андрія Богдана Анастасія Слічна почала зустрічатися з керівником ОПУ ще до того, як він пішов у політику. Вона зізналася, що її життя після цього не змінилося, передає ONLINE.UA з посиланням на "1+1".

"У мене немає охорони. Бувають дні, коли я у Андрія запитую: "Андрію, все буде добре? Мені не треба нічого боятися?" Він відповідає: "Ні, все добре", – розповіла Анастасія.

Красуня зазначила, що тепер більше думає над тим, що їй запостити в фейсбук та інстаграм.

За словами Слічної, вони з Богданом часто відвідують різні заходи, ходять в кіно, активно проводять вихідні. До них завжди в гості приїжджають друзі. Дівчина зазначила, що її коханий часто з нею радиться з різних питань.

"Дуже часто я йому кажу: "Андрію, треба бути тут м’якшим, можливо, тут не звертай уваги". І він дуже часто зі мною радиться. Не з політичних питань, а з життєвих чи питань, пов’язаних зі стосунками з друзями", – пояснила Слічна.

На запитання, чи отримала вона пропозицію руки і серця від Андрія, Анастасія відповіла: "Я буду тримати це в секреті". А на наступне запитання, чи хоче вона заміж за Богдана, Слічна рішуче відповіла: "Звичайно так!".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше НАБУ відкрило кримінальне провадження за фактом можливої пропозиції у 20 мільйонів доларів як хабара голові Офісу Президента Андрію Богдану для того, аби він "не чіпав" київського мера Віталія Кличка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?