Голова Офісу президента стверджує, що йому пропонували хабар - в НАБУ відреагували
Категорія
Політика
Дата публікації

Голова Офісу президента стверджує, що йому пропонували хабар - в НАБУ відреагували

Голова Офісу президента стверджує, що йому пропонували хабар - в НАБУ відреагували

НАБУ відкрило кримінальне провадження за фактом можливої пропозиції у 20 мільйонів доларів як хабара голові Офісу Президента Андрію Богдану для того, аби він "не чіпав" київського мера Віталія Кличка. Про це пишуть "Українські новини"   з посиланням на свої джерела, передає ONLINE.UA.

Варто зазначити, що НАБУ відкрило справу ще в четвер, 1 серпня.

Зазначається, що справу порушено за частиною 1 статті 369 Кримінального кодексу (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі).

Як відомо, напередодні голова Офісу Президента на прес-конференції розповів, що Кличко начебто зізнався йому, що не контролює Київраду. Мовляв, там є 2-3 осіб, які контролюють групи депутатів.

"До мене підходив адвокат одного з таких "смотрящих" і повідомив, що робота з місцевим бюджетом Києва дозволяє їм отримувати 40 мільйонів доларів в рік. Він попросив не рухати голову КМДА і запропонував цей бюджет поділити навпіл", – сказав Андрій Богдан.

Як повідомляв ONLINE.UA, 30 липня Віталій Кличко записав звернення до президента Володимира Зеленського, в якому поскаржився на некомпетентність глави Офісу президента Андрія Богдана.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?