Кличко неочікувано записав жорстке звернення до Зеленського
Категорія
Політика
Дата публікації

Кличко неочікувано записав жорстке звернення до Зеленського

Кличко неочікувано записав жорстке звернення до Зеленського
Джерело:  online.ua

Мер Києва Віталій Кличко записав звернення до президента Володимира Зеленського, в якому поскаржився на некомпетентність глави Офісу президента Андрія Богдана, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook очільника КМДА.

"Ще раз хочу наголосити: все, що наговорив пан Богдан - повна нісенітниця і некомпетентність! Але я звертаюся до Президента: Володимире Олександровичу, з повагою до вас, але, якщо владу будуть представляти такі брехливі непрофесіонали, як Андрій Богдан, - про які нові стандарти в політиці можна говорити? Якщо коротко: Київрада працює прозоро, ефективно і без "смотрящих" - мовою керівника вашого офісу. Друге: я давно не є керівником БПП. Третє: гроші комусь пропонували? Прізвища? Хто? Навіщо? А то якісь плітки і безпідставна брехня. А також - маніпулювання законами і Конституцією. І на це все дивиться вся Україна і наші міжнародні партнери. Хіба це рівень керівництва офісу глави держави? Якось незручно за таких "ньюзмейкерів", - наголосив Кличко.

Нагадаємо, раніше керівник Офісу президента Андрій Богдан заявив, що Кличко не контролює столичну раду, і свої групи в ній мають окремі "смотрящі".

Як повідомляв ONLINE.UA, Андрій Богдан заявив, що попри те, що президент збирається звільнити Віталія Кличка  з посади глави Київської міської держадміністрації, столичний мер все ж може повторно зайняти вакантне крісло .

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?