Хто може стати наступним мером Києва - у Зеленського нарешті відповіли
Категорія
Україна
Дата публікації

Хто може стати наступним мером Києва - у Зеленського нарешті відповіли

Хто може стати наступним мером Києва - у Зеленського нарешті відповіли
Джерело:  online.ua

Керівник Офісу Президента України Андрій Богдан заявив, що попри те, що президент збирається звільнити Віталія Кличка з посади глави Київської міської держадміністрації, столичний мер все ж може повторно зайняти вакантне крісло .

Про це він повідомив в ході брифінгу, передає ONLINE.UA.

За словами Богдана, у Зеленського є декілька кандидатур на посаду очільника КМДА, серед них значиться і Віталій Кличко.

Представники ЗМІ поцікавилися у глави ОПУ, чи КМДА може очолити генпродюсер телеканалу "1+1" Олександр Ткаченко, проте Богдан не надав пряму відповідь на це запитання.

"Це політичне рішення і політична відповідальність президента, яке і коли ним буде ухвалено рішення. На зустрічах з міським головою Кличком я говорив йому, що він теж є одним з претендентів, і якщо народ і влада побачать, що помінялися справи у Києві, то він може бути перепризначений", - зауважив Богдан.

Журналісти також запитали, чому тоді президент поспішає Звільнити Кличка.

"Згідно з чинним законодавством, голови всіх міських державних адміністрацій мають бути звільнені", - відповів чиновник.

Як повідомляв ONLINE.UA, Богдан стверджує, що міський голова Києва Віталій Кличко більше не контролює столичну раду.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?