Кличко більше не контролює Київраду: в Офісі президента поділилися шокуючими даними
Категорія
Політика
Дата публікації

Кличко більше не контролює Київраду: в Офісі президента поділилися шокуючими даними

Кличко більше не контролює Київраду: в Офісі президента поділилися шокуючими даними
Джерело:  online.ua

Очільник Офісу президента Андрій Богдан стверджує, що міський голова Києва Віталій Кличко більше не контролює столичну раду. З даною шокуючою заявою він виступив в ході брифінгу, передає ONLINE.UA.

"Дійсно, у мене було кілька зустрічей із паном Кличком тут в Адміністрації, в Офісі президента. Таких зустрічей було дві. На цих зустрічах я йому особисто 6 разів, тобто на кожній зустрічі по три рази, попросив відмовитися від інституту "смотрящих", відійти від корупційних схем і стати дійсно народним мером Він великий спортсмен, він гордість України, він людина, ім'я якої знає весь світ. Проте він втратив контроль над ситуацією в місті н протязі останніх 5 років", - каже глава ОПУ.

За словами Богдана, Кличко сам підтвердив, що дійсно він не контролює Київську раду, є 2-3 смотрящих, які мають певні групи депутатів, – і якщо він не буде знаходити з ними компроміси, в нього не буде більшості в Київраді, а відповідно він не буде ефективним мером.

"Кличко наголосив, що він не має жодного відношення до корупції і розкрадань, він розуміє, що щось відбувається не так, проте нічого з цим зробити не може. Він не задіяний у корупції, але іноді він використовує спільну можливість пересування приватним авіатранспортом", - додав Богдан.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Державне бюро розслідувань (ДБР) викликало на допит міського голову Києва Віталія Кличка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?