Мера Києва викликали на допит: подробиці
Категорія
Україна
Дата публікації

Мера Києва викликали на допит: подробиці

Мера Києва викликали на допит: подробиці
Джерело:  online.ua

Державне бюро розслідувань (ДБР) викликало на допит міського голову Києва Віталія Кличка. Про це повідомили в прес-службі ГБР, інформує ONLINE.UA.

Як заявила прес-секретар ГБР Анжеліка Іванова, допит призначено на п’ятницю, 26 липня.

«Віталія Кличка викликали на допит в ГБР на 26 число у провадженні, яке стосується використання комунальних земель», – повідомила вона.

У прес-службі ДБР уточнили, що столичного мера викликали на допит в якості свідка.

У свою чергу Віталій Кличко вважає кримінальне провадження ДБР «абсолютно роздутою нісенітницею». Замовником новини «про допит» мер Києва вважає колишнього заступника глави Адміністрації Януковича Андрія Портнова.

«Друзі! Щодо інформації про кримінальне провадження ДБР стосовно моїх нібито якихось порушень. Абсолютно роздута нісенітниця!
Спочатку «вкинули» від юристки-партнерки Портнова. Не пішло. Тепер, з подачі вже самого Портнова, розповсюдили в ЗМІ брудну маніпуляцію», – пише мер столиці у своєму Facebook.

За словами Кличка, вся ця справа «інспірована тільки заради медіаефекту».

Як відомо, трохи раніше ДБР викликала на допит 25 липня колишнього президента Петра Порошенка.

Нагадаємо, що не так давно мер Києва розповів, як захистити назви вулиць Бандери та Шухевича.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?