Богдан розкрив всю правду про передвиборну кампанію Зеленського — скільки вона коштувала
Категорія
Політика
Дата публікації

Богдан розкрив всю правду про передвиборну кампанію Зеленського — скільки вона коштувала

Богдан розкрив всю правду про передвиборну кампанію Зеленського — скільки вона коштувала
Джерело:  online.ua

Колишній керівник Офісу Презедента України і близький друг українського лідера Андрій Богдан зробив чергову резонансну заяви після свого гучного звільнення. На цей раз він вирішив розкрити всю правду про передвиборну кампанію Володимира Зеленського. Богдан розповів, скільки вона коштувала і хто дав гроші Зеленському, а також розсекретив справжні причини свого звільнення з ОПУ. Нові визнання Богдан зробив в інтерв'ю російській журналістці Ксенії Собчак, передає ONLINE.UA.

Богдан запевнив, що передвиборна кампанія Зеленського була недорогою, а гроші на неї чинному президенту України вдалося зібрати за рахунок "народної любові". Собчак не повірила колишньому соратнику українського лідера і нагадала, що на цей процес йдуть десятки мільйонів в будь-якому випадку. Але Богдан підкреслив, що до Зеленського стояли "черги з бізнесменів", які пропонували допомогу.

"Коли у тебе є народна любов - ти можеш зібрати мільярди ... Люди йдуть, вони всі тобі допомагають, у нас черга була якихось бізнесменів ... Не те що вони гроші давали - вони приходили і говорили ось у мене є бігборди, у мене є автобус, давайте я то, давайте це ", - заявив Богдан.

Також колишній глава Офісу президента України зізнався, чому Зеленський його вирішив звільнити. Він зазначив, що в певний момент український лідер пішов певним шляхом, який не підтримував Богдан. На тлі цього виникла "взаємна втрата довіри". Важливо відзначити, що Зеленський дотримується іншої думки. Він раніше зізнавався, що навіть хотів зробити Богдана генеральним прокурором України, але його "зіпсувала влада", зробивши чиновника конфліктним.

"У певній точці Володимир Олександрович прийняв рішення, що він йде певним шляхом. Мені було не по дорозі. Я намагався прогнозувати, чим закінчиться той чи інший крок. Я намагався вимкнути емоції і бути прагматичним. Володимир Олександрович більше емоційний, ніж прагматичний. Я не бачу планування ешелону своїх дій ", - додав Богдан.

Торкнувся Богдан і теми війни на Донбасі, яку президент РФ Володимир Путін веде проти України вже сьомий рік. Він закликав главу Кремля зробити крок назад, маючи на увазі перепідписання Мінських угод. Богдан натякнув, що існує певний алгоритм дій, про який знає Путін, але вперто відмовляється поступатися. Колишній очільник ОПУ не перерахував його пункти, пославшись на конфіденційність, але на уточнююче питання журналістки, чи йде мова про якийсь компроміс замість Мінських угод, Богдан відповів позитивно.

Нагадаємо, Зеленський звільнив Богдана з посади голови Офісу президента 11 лютого поточного року. Замість нього на цю посаду був призначений Андрій Єрмак, який до цих пір керує президентською адміністрацією.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Богдан звинуватив Зеленського в тому, що він знав про підготовку рішення Конституційного суду щодо антикорупційних положень, але нічого не зробив, щоб зупинити суддів КСУ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?