Богдан розповів про єдину можливість для зустрічі Зеленського з Путіним
Категорія
Політика
Дата публікації

Богдан розповів про єдину можливість для зустрічі Зеленського з Путіним

Богдан розповів про єдину можливість для зустрічі Зеленського з Путіним
Джерело:  online.ua

Президент України Володимир Зеленський зустрінеться з російським лідером Володимиром Путіним лише під час саміту у "нормандському форматі". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на телеканал "Росія 1".

Кремлівські пропагандисти провели коротку бесіду з очільником Офісу президента Андрієм Богданом. За словами останнього, "нормандська четвірка" - єдина нагода для зустрічі на лідерському рівні.

"Ми вважаємо, що можна вирішити (у "нормандському форматі") усе (усі питання). Але це залежить здебільшого від бажання керівництва Росії", - підкреслив Богдан.

Один з найближчих соратників Володимира Зеленського додав, що офіційний Київ дуже сподівається на організацію саміту "четвірки" вже у жовтні.

Нагадаємо, низка українських топ-посадовців раніше проінформувала, що наполягали на зустрічі лідерів "нормандського формату" у вересні, проте процес не вдалося завершити певним чином.

Як повідомляв ONLINE.UA, голова МЗС Росії Сергій Лавров ініціював коротку бесіду із Зеленським під час урочистостей Генасамблеї ООН у Нью-Йорку. Джерела уточнили, що кремлівський дипломат обговорив з президентом України саме "нормандський формат".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?