Богдан зізнався, що насправді постійно шепоче на вухо Зеленському
Категорія
Політика
Дата публікації

Богдан зізнався, що насправді постійно шепоче на вухо Зеленському

Богдан зізнався, що насправді постійно шепоче на вухо Зеленському
Джерело:  online.ua

Очільник Офісу президента Андрій Богдан зізнався, що часом шепоче президенту Володимиру Зеленському на вухо поради й підказує ідеї, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "BBC. Україна".

"Це поради, це ідеї, які виникають. Якщо це зараз не сказати, а сказати потім, то буде втрачено момент. Ця найпопулярніша фотографія з Дніпра, коли я щось шепочу на вухо президенту. Тоді виникла ідея: давай озвучимо парі – або ти до такого числа зробиш, або звільняйся. Якби я це сказав через годину в Офісі, воно не було б так актуально. От зараз – якраз це був той момент", - відповів Богдан на запитання журналістів.

Також у голови ОП поцікавилися, чи президент часто дослухається до керівника свого офісу.

"Ви недооцінюєте президента. Всі рішення приймає президент. У нас є домовленість, і вона дотримується вже більше ніж рік: ми всі визнаємо право Володимира Зеленського приймати рішення. При цьому він визнає наше право висловити свою думку", - сказав політик.

На запитання, чи не зачепило його те, що у фільмі про перші 100 днів президента Зеленський сказав, що Богдану треба заспокоїтись, керівник ОП відповів:

"Він мене постійно заспокоює. Мене це переслідує ще з дитячого садочка, коли мої батьки мене постійно заспокоювали".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, як насправді  Зеленський розмовляє з Путіним.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?