Помічник президента розповів, як насправді Зеленський розмовляє з Путіним
Категорія
Політика
Дата публікації

Помічник президента розповів, як насправді Зеленський розмовляє з Путіним

Помічник президента розповів, як насправді Зеленський розмовляє з Путіним

Помічник президента Андрій Єрмак, який очолював українську частину групи з обміну полоненими і літав за звільненими українцями у Москву, стверджує, що український лідер та президент Росії говорять на рівних, а їхні розмови конструктивні.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "УП".

"За той термін, який я бачу, а я буваю на багатьох перемовинах, позиція нашого президента, ставлення до нього, його вміння вести перемовини, не передбачає, щоб хтось з ним поводився неввічливо. Це була рівна розмова двох президентів. Ні (голос під час цих розмов ніхто не підвищував – ред.). Я думаю, що якби не було конструктивного діалогу між президентами, не відбулося би звільнення", - каже Єрмак.

 За його словами, змін у домовленостях ніяких не було. Все, що домовився президент під час телефонної розмови, було здійснено".Радник зазначив, що деякі телефонні розмови з президентом Росії Володимиром Путіним Зеленський проводить сам, а деякі за участі радників.

Окрім того, вказано, що під час переговорів Росія не намагалася змінювати тактику поведінки і не пробувала додавати у переговорний процес інших людей. Складнощі, які виникали у процесі звільнення людей, стосувалися "виключно юридичних процедур". Зокрема, того, що українські політв’язні перебували у різних містах Росії.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Путін очікує виконання Києвом домовленостей, досягнутих "нормандською четвіркою" у 2015 і 2016 рр. про розведення сил і засобів на лінії розмежування на Донбасі та письмове закріплення "формули Штайнмайера".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?