Богдана несподівано викликали на допит на тлі скандалу - що сталося
Категорія
Політика
Дата публікації

Богдана несподівано викликали на допит на тлі скандалу - що сталося

Богдана несподівано викликали на допит на тлі скандалу - що сталося
Джерело:  online.ua

Андрій Богдан, який нещодавно обіймав посаду керівника Офісу президента Володимира Зеленського, нещодавно виступив з інтерв'ю, в якому розкритикував чинну владу. Наразі його викликає на допит Державне бюро розслідувань. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу відомства.

За оприлюдненими даними, приводом стала заява політика та адвоката про "домовленості" щодо Криму між Києвом та Москвою.

"9 вересня 2020 року в інтерв'ю одному з видань ексголова Офісу Президента Андрій Богдан оприлюднив інформацію про нібито наявність домовленостей з російськими посадовими особами питань щодо статусу Криму, авіасполучення з Росією, обміну полоненими та ряду інших домовленостей, що непередбачені законами та нормативно-правовими актами або іншими директивами Верховного головнокомандувача ЗСУ", - зауважили в ДБР.

Саме з цього приводу представники установи запрошують Богдана для подальших слідчих дій та перевірки фактів, які він згадав. Все це — у якості свідка.

"ДБР вже направило повістку про виклик на адресу його реєстрації", - додали детективи.

Нагадаємо, Андрій Богдан в інтерв'ю розповів, що вкрай невдоволений політикою команди президента Володимира Зеленського. Той нібито взагалі нічого не тямить у державній діяльності, однак його оточення складається з таких же політичних дилетантів, які вдало переконують лідера.

Богдан очолював ОПУ з 21 травня 2019 року до 21 лютого 2020-го. Його призначення стало фактичним порушенням законодавства, оскільки раніше адвокат потрапив під люстрацію за працю в уряді Миколи Азарова.

Як повідомляв ONLINE.UA, нардепа від "Слуги народу" Гео Лероса, який нещодавно публічно обізвав українського лідера Володимира Зеленського брехуном і "клоуном з 95 Кварталу", викликали на допит до Державного бюро розслідувань через справу про нібито ухилення від сплати податків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?